RÓLUNK

Kik vagyunk?

Az Alfa Transport Service (ATS) egy független cég, mely több mint 22 éve foglalkozik külföldi ÁFA ill. jövedéki adó visszaigénylésével. Tevékenységünk egész Európára kiterjed, ismerünk minden formalitást és szabályozást, amely az ÁFA és jövedéki adó visszaigénylésével kapcsolatban felmerülhet. Hogy szolgáltatásunkat magas színvonalon teljesítsük, szoros kapcsolatban állunk az érintett adóhatóságokkal és hozzáféréssel rendelkezünk azok internetportáljaikhoz.

Az Alfa Transport Service székhelye a holland Alphen aan den Rijn nevű városban található és több mint 50 munkatársat foglalkoztat. Jelenleg több mint 1500 ügyféllel rendelkezünk, köztük olajtársaságok, üzemanyagkártya kibocsátók és fuvarozó vállalatok. Ezek az ügyfelek 30 különböző országból származnak.

Partner Transport & Logistiek Nederland (TLN)
A sikeres és speciális szolgáltatásainknak köszönhetően a TLN, azaz a Holland Közlekedési és Logisztikai Iparszövetség partnerei lehetünk. A TLN nagyon igényes parnerei kiválasztásában.

TLN-internetové stránky: „Partnereink saját ágazatukban magas szintű szolgáltatás nyújtanak versenyképes áron. Ezt rendszeresen ellenőrizzük. A kiválasztott szolgáltató a lehető legteljeskörűbb szolgáltatást nyújtja a tagok igényeinek megfelelően."

Erre az együttműködésre büszkék vagyunk és ez biztosítja, hogy iparágunkban naprakész információval rendelkezzünk.

ATS előnyei

több mint 22 éves szakmai tapasztalat

versenyképes díjak

az európai jogszabályok, rendeletek, eljárások teljes körű ismerete

a külföldi hivatalokkal való szoros kapcsolat

ismerjük az iparágat A-tól Z-ig

„Track & Trace” ÁFA összegének internetes ügyfélportálunkon való nyomon követése