SZOLGÁLTATÁSAINK

Szolgáltatásink leegyszerűsítik Önnek

Likviditásának és fizetőképességének javítását
Az Alfa Transport Service az ÁFA és a gázolaj után visszaigényelhető jövedéki adók visszaigénylésére szakosodott. Összegek, melyek magasra rúghatnak, ha üzleti tevékenységét egy részét külföldön végzi. Cégünk a legtöbb esetben képes a külföldi adóhatósággal szemben támasztott követelését előfinanszírozni. Így ügyfeleink gyorsabban hozzájuthatnak az őket megillető összegekhez.  Az Alfa Transport Service kényelmes pénzügyi lebonyolítást és biztonságot nyújt.

A külföldi ÁFA visszaigénylését, mely egy sajátos tevékenység

A külföldi ÁFA visszaigénylésének rendszere 2010 Január 1-i hatállyal megváltozott. A benyújtás csak elektronikus úton történhet a vállalkozás székhelye szerinti országban. Amennyiben a vállalkozásának székhelye Magyarországon van, a magyar adóhatósághoz kerül benyújtásra a visszaigénylése, ami csupán ezek után kerül abba az országba, ahonnan a tényleges ÁFA visszaigénylésre sor kerül. A külföldi adóhatóságnál történik a visszaigénylés feldolgozására, majd az ÁFA összegek kifizetésére. Mindaddig egy nemzetközi ügy marad a visszaigénylés, míg az adott ország specifikus szabályzatán át nem esik.

Habár az a benyomásunk támadhat, hogy a külföldről történő adó visszaigénylés egyszerűbbé vált, ez koránt sincs így. Minden ország, ahonnan ÁFA visszaigénylés történik, saját eljárási móddal rendelkezik illetve saját nyelvén kommunikál. Az Alfa Transport Service átfogó ismeretekkel rendelkezik az eljárásokkal kapcsolatban, közvetlen kapcsolatban áll a külföldi adóhatóságokkal és rendelkezik munkatársakkal akik beszélik az adott országok nyelvét.

Az ÁFA visszaigénylése mellett
számos szolgáltatással állunk rendelkezésére:

ÁFA visszaigénylése
Visszaigényelhető ÁFA előfinanszírozása
Jövedéki adó visszaigénylés
Adóügyi képviselet

Érdekes lehet Önnek egy pénzügyi nyereség elérése?
Hívjon minket a (+36) 70/565-1055 számon vagy írjon e-mailt  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

ATS előnyei

több mint 22 éves szakmai tapasztalat

versenyképes díjak

az európai jogszabályok, rendeletek, eljárások teljes körű ismerete

a külföldi hivatalokkal való szoros kapcsolat

ismerjük az iparágat A-tól Z-ig

„Track & Trace” ÁFA összegének internetes ügyfélportálunkon való nyomon követése