DIENSTEN

Onze diensten maken het u gemakkelijk

Verbeteren van uw liquiditeit en solvabiliteit
Alfa Transport Service heeft zich gespecialiseerd in het terugvorderen van buitenlandse BTW en dieselolieaccijns. Bedragen die hoog kunnen oplopen op het moment dat u veel in het buitenland opereert. In veel gevallen kunnen wij uw vordering op de buitenlandse fiscus bevoorschotten. Hierdoor beschikt u snel over het geld waar u recht op heeft. Alfa Transport Service biedt u daarmee gemak, geld en zekerheid.

Terugvorderen buitenlandse BTW, een vak apart
Met ingang van 1 januari 2010 is het systeem van het terugvorderen van buitenlandse BTW veranderd. De indiening vindt tegenwoordig elektronisch plaats in het vestigingsland van de ondernemer. Indien u gevestigd bent in Nederland, wordt uw aangifte bij de Nederlandse fiscus ingediend, maar vervolgens doorgestuurd naar de landen waar de BTW wordt teruggevraagd. Daar wordt het teruggavedossier behandeld en na goedkeuring uitbetaald. Het blijft dus een buitenlandse aangelegenheid, met alle specifieke regels per land van dien.

Ten onrechte is het idee ontstaan dat het terugvorderen van buitenlandse BTW is vereenvoudigd, maar niets is minder waar. Ieder land van teruggave kent zijn eigen procedures, termijnen én communiceert in zijn eigen taal. Alfa Transport Service is volledig op de hoogte van de procedures, onderhoudt direct contact met de buitenlandse belastingdiensten en heeft medewerkers in dienst die de taal van de verschillende landen spreken.

BTW terugvorderen en meer.
Naast het terugvorderen van BTW kunnen wij nog veel meer voor u betekenen:

Terugvordering BTW
Bevoorschotten terug te vorderen BTW
Terugvordering Accijns
Fiscale Vertegenwoordiging

Heeft u interesse in financieel voordeel?
Bel ons op +31 (0)172 470553 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. .

ATS Voordelen

Ruim 22 jaar succesvolle ervaring

Concurrerende tarieven

Uitgebreide kennis van (Europese) wet- & regelgeving en procedures

Onderhoudt intensief contact met de behandelend ambtenaren in het buitenland

Kent uw branche van A tot Z

"Track & trace" uw BTW vorderingen via ons online webportaal