OVER ALFA

Wie zijn we?

Alfa Transport Service is een onafhankelijke organisatie die ruim 22 jaar met succes buitenlandse BTW en dieselolieaccijns terugvordert. Wij zijn actief in heel Europa en volledig bekend met alle formaliteiten en specifieke regelgeving die maar iets te maken hebben met het terugvragen van BTW en dieselolieaccijns. Om onze dienstverlening op hoog niveau te houden, onderhouden we nauw contact met de verschillende fiscale overheden en hebben we toegang tot al hun web portals.

Alfa Transport Service is gevestigd in de Nederlandse stad Alphen aan den Rijn en heeft meer dan 50 medewerkers. Op dit moment hebben we ruim 1.500 klanten, waaronder oliemaatschappijen, leveranciers van tankkaarten en transportbedrijven. Deze klanten zijn gevestigd in meer dan 30 verschillende landen.

Partner Transport & Logistiek Nederland (TLN)
Vanwege onze succesvolle en specialistische dienstverlening is TLN, de Nederlandse brancheorganisatie binnen de Transport en Logistiek, een partnership met ons aangegaan. En partner van TLN word je niet zomaar.

Website TLN: ‘De partners leveren op hun vakgebied een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat wordt regelmatig getoetst. De diensten die de hofleveranciers aanbieden betreffen een zo compleet mogelijk pakket en sluiten aan bij de behoefte van leden.’

Een samenwerking waar we trots op zijn en die ervoor zorgt dat we van A tot Z op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen uw branche.

ATS Voordelen

Ruim 22 jaar succesvolle ervaring

Concurrerende tarieven

Uitgebreide kennis van (Europese) wet- & regelgeving en procedures

Onderhoudt intensief contact met de behandelend ambtenaren in het buitenland

Kent uw branche van A tot Z

"Track & trace" uw BTW vorderingen via ons online webportaal