DESPRE ALFA

Cine suntem?

Alfa Transport Service (ATS) este o organizaţie independentă care se ocupă cu succes de recuperarea TVA-ului şi a accizelor la motorină de peste 22 de ani. Operăm în întreaga Europă şi suntem pe deplin familiarizaţi cu toate formalităţile şi reglementările specifice care au legătură cu recuperarea TVA-ului şi a accizelor la motorină. Pentru a ne menţine serviciile la un nivel ridicat, colaborăm îndeaproape cu diverse autorităţi fiscale străine şi avem acces la toate portalurile lor Web.

Alfa Transport Service îşi are sediul în oraşul olandez Alphen aan den Rijn şi are peste 50 de angajaţi. În prezent avem peste 1.500 de clienţi, printre care se numără companii petroliere, furnizori de cartele pentru carburant şi companii de transport. Aceşti clienţi au sedii în peste 30 de ţări.

Partener al Transport & Logistiek Nederland (TLN)
Mulţumită serviciilor noastre specializate şi de succes, TLN, asociaţia olandeză în domeniul transporturilor şi logisticii a semnat un parteneriat cu noi. Nu este uşor să devii partener al TLN.

Site-ul Web al TLN: 'Partenerii furnizează servicii de calitate în domeniile lor de expertiză şi la preţuri bune. Acest lucru este testat regulat. Serviciile oferite de furnizorii amintiţi sunt cât mai complete posibil şi răspund nevoilor membrilor.'

O cooperare de care suntem mândri şi care ne asigură că suntem la curent cu privire la toate evoluţiile din industria noastră.

ATS Beneficii

Peste 22 de ani de experienţă încununată de succes

Tarife competitive

Cunoştinţe vaste de legislaţie, reglementări şi proceduri (europene)

Menţinerea unui contact strâns cu oficialităţile responsabile

Cunoaşterea sectorului dvs. de la A la Z

Urmărirea cererilor de recuperare a TVA-ului prin portalul nostru Web online