SERVICII

Serviciile noastre vă uşurează activitatea

Îmbunătăţirea lichidităţii şi solvenţei
Compania Alfa Transport Service este specializată în recuperarea TVA-ului şi a accizelor pe motorină din străinătate. Sume care se pot ridica la valori semnificative atunci când operaţi mult în ţări străine. În multe cazuri putem aranja plata în avans pentru sumele revendicate de dvs. de la autoritatea fiscală străină. Acest lucru vă va permite să accesaţi rapid fondurile la care aveţi dreptul. Alfa Transport Service vă oferă astfel uşurinţă, finanţare şi securitate.

Recuperarea TVA-ului din străinătate, o muncă în sine
Sistemul de recuperare a TVA-ului din străinătate s-a modificat mult începând cu 1 ianuarie 2010. Trimiterea cererilor se face acum electronic în ţara în care are sediul întreprinderea. Dacă aveţi sediul în Olanda, declaraţia dvs. va fi trimisă autorităţilor fiscale olandeze şi va fi apoi trimisă ţărilor în care TVA-ul este revendicat. Acolo este revizuit cazul de rambursare şi tot de acolo se face plata după aprobare. Astfel, aceasta rămâne o problemă străină cu toate regulamentele specifice ţării respective.

Aparent şi greşit, recuperarea TVA-ului din străinătate pare simplificată, însă nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Fiecare ţară din care este revendicat TVA-ul are propriile proceduri şi termene şi comunică în propria ei limbă. Alfa Transport Service cunoaşte în totalitate procedurile, păstrează contactul direct cu autorităţile fiscale din străinătate şi are angajaţi care vorbesc limbile locale.

Returnarea TVA-ului.
Putem face mult mai multe lucruri decât să recuperăm TVA-ul:

Recuperarea TVA-ului
Efectuarea unei plăţi în avans a TVA-ului de recuperat
Recuperarea accizelor
Reprezentarea fiscală

Sunteţi interesaţi de un beneficiu financiar?
Contactaţi-ne la +31 (0)172 470553 sau prin e-mail la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

ATS Beneficii

Peste 22 de ani de experienţă încununată de succes

Tarife competitive

Cunoştinţe vaste de legislaţie, reglementări şi proceduri (europene)

Menţinerea unui contact strâns cu oficialităţile responsabile

Cunoaşterea sectorului dvs. de la A la Z

Urmărirea cererilor de recuperare a TVA-ului prin portalul nostru Web online